,

Filmning med Afterbang.no 🎬

Strax efter klockan nio på morgonen ringde Gaustablikk Skisenters driftsansvarige Trym och väckte mig.

”Vart är du någonstans?” frågade han på norska i telefonen. ”Gutta er her”.

Jag satte mig hastigt upp i sängen, harklade mig och svarade.

”Jag kommer strax, ska bara packa lite.”

När jag inte hört något från Trym dagen innan så hade jag antagit att det inte blev någon tur och ställt in mig på sovmorgon, men nu var det alltså ett helt gäng parkguttar från Oslo här som förväntade sig att jag skulle visa dem de bästa linjerna på ett berg jag aldrig åkt på. Ingen press liksom.

Himlen var molnfri och solen sken med varma strålar på skidcentret när jag gjorde entré i tofflor och skalkläder. Utanför en vit husbil möttes jag av fem morgontrötta killar, alla med hoodies och säckiga skidbyxor. Kontrasterna var ett faktum. Vi lastade in min topptursutrustning bredvid deras parklagg och sen bar det av mot Gaustatoppen.

Dagen skulle visa sig bli grymt bra med avslappnat häng, filmning och riktigt bra skidåkning. Vi hade hela berget för oss själva, och fick dessutom fri entré hela dagen till den annars kostsamma Gaustabanan. När benen på eftermiddagen började säga ifrån gled vi tillbaka och avslutade med varsin pizza och varm choklad, och när jag sen på kvällen stämplade ut och insåg att jag fått betalt hela dagen log jag bara för mig själv. Helt klart en av de bättre arbetsdagarna hittills!

Här är filmen som de klippte ihop från dagen:

Se alla avsnitt från deras tour runt bland Norges skidorter och mycket mer på Afterbang.no!

På väg mot feta lines och råa kickers, som jag förstått att det heter.

Uppe på kammen med Hardangervidda nationalpark i bakgrunden.

Det var en hel del sten eftersom att det inte kommit så mycket snö ännu, så det gällde att planera sitt åk noga.

Producenten på ingång!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 9 =