Malta dag 3-4 – 2015

Dag fyra på den lilla ön Malta lider mot sitt slut och de senaste två dagarna har vi spenderat på Gozo, en ännu mindre ö bredvid. Det har varit två fina dagar med fin klättring om än lite ineffektiv då vi filmar o fotar alldeles för mycket… Det ska väl förhoppningsvis bli lite kul sen när vi (Hampus) klipper ihop något långt och fint av det hela. Själv har jag suttit och försökt lägga upp en video om dagen för att träna lite inför min planerade långpaddling som kommer till våren. Tanken är ju att försöka videoblogga under de två månaderna jag då ska vara ute och då är det bra att öva upp effektiviteten på det hela. Även om kvalitén just när det blir såhär blir sådär…

Men övning ger färdighet säger de ju ^^

IMG_8636

Idag var vi så långt bort från Valetta (Maltas huvudstad) man kan komma utan att bli blöt och gjorde en så kallad multi-pitch, flera replängder = högt berg. Det var väldigt spännande och kul när vi väl kom igång men jag måste erkänna att rädslan satt i lite när vi började. För att komma till starten på klättringen krävdes nämligen att vi firade oss ner.

IMG_8735

Idag har det tyvärr inte hunnits skapa en film men istället får ni hålla till godo med det som aldrig kom upp igår, SEmils klättring på Cheops pyramid!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *