God fucking julpaddling

I torsdags, på julaftons morgon, vaknade jag till en grön jul. Innan staden vaknat cyklade jag iväg till Rålis Kajak på Smedsudden. Där mötte jag upp Lisa och Emil och vi förberedde oss med kapell och flytväst och dagen till ära glitter i håret. Jag fick även ta min favorit kajak – Nordkap. En smal plast kajak utan roder. En väska varma torra kläder och julfika lämnades på bryggan medan vi begav oss ut i kajakerna mot stan. Med vinden i ryggen passade vi på att njuta av den fina soluppgång vi fick chans att få se. Röda strålar som trängde sig igenom molnen som låg mäktigt på himlen. Med endast några få paddeltag var vi nästan inne i stan innan vi vände. Vägen tillbaka krävde något mer ansträngning och efter att ha kravlat sig ur kajakerna blev det glögg och pepparkakor. Från bryggan fick vi iaktta solen som blev allt gulare för att sedan visa sig helt.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *