Dag 70 – Slött och gött

Sträcka: Norrbyn – Truthällan
Distans: 4 km

Efter lunch idag så var det dags att återgå till vardagen efter vår fridfulla vistelse i Piteå. Först tog vi oss dock en sväng till Piteå Havsbad för att leka på den stora lekplatsen där med Emils brorsdotter, och även om vi var lite trötta så gäller det ju att passa på!
Till slut lyckades vi på eftermiddagen slita oss från den fridfulla tillvaron och börja bege oss tillbaka mot vardagen. Längs vägen hann vi med två stopp på Max och en mathandling, så det var inte förrän vid klockan åtta som vi paddlade iväg från den lilla halvön vi förvarat kajakerna på. Fyra tuffa kilometrar senare slog vi upp tälten på en klipphäll och har nu en fantastisk kväll med solen lågt vid horisonten och nästan spegelblankt vatten. Imorgon kickar vi igång på riktigt igen, och det är ju inte så långt kvar nu!

För er som undrar så har GPS-sändaren som vi haft med oss nu fått åka vidare för att göra Ida sällskap på hennes vandring av Gröna Bandet, så tyvärr kommer det inte gå att följa oss på den kartan längre. Istället får ni följa Ida och se hur hon förflyttar sig söderut från Treriksröset!

13502645_540644902787224_7066541298098235619_o
Hemma igen.

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *