Fjäll 2017

Årets projekt är lite mer diffust än tidigare. Jag vill att årets projekt ska handla mer om välmående än prestation. Jag vill också att med det här projektet visa att vi som bor här i norden har sådant otroligt landskap att vi inte behöver resa till andra delar av världen för att ha semester eller uppleva något speciellt. Jag vill visa att det finns massor bara här i de nordiska fjällen att få uppleva och njuta av och att det finns något för alla. Det finns allt ifrån att gå hela fjällkedjan till att bo några dagar i en stuga i fjällen och grilla hamburgare. Jag kallar projektet Fjäll 2017.

Tanken med det här projektet att så många dagar som möjligt av året ska spenderas i fjällen. Vinter, vår, sommar som höst. För att ju mer tid vi spenderar i naturen desto bättre mår vi. En del, som jag, har försprånget att jobba i fjällen vilket känns hundra gånger bättre än att jobba i en betongstad, men då måste man ändå försöka ta sig tiden till att koppla bort arbete och ut och njuta. Om det så är för en timme, en dag eller en vecka. För de som inte bor i närheten av fjällen är möjligheten ändå så nära. Tack vare lite olika tryck, speciellt från Svenska Turist Föreningen, så finns nattågen fortfarande kvar till fjällen vilket är ett bra alternativ för att slippa ta bilen.

 

Så de resterande dagarna av 2017 kan alla vara med och tagga sina fjällbilder som tas i år eller är relaterade till något i år med hashtaggen #fjäll2017.

 

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *