Filmning med Afterbang.no 🎬

Strax efter klockan nio pÄ morgonen ringde Gaustablikk Skisenters driftsansvarige Trym och vÀckte mig.

”Vart Ă€r du nĂ„gonstans?” frĂ„gade han pĂ„ norska i telefonen. ”Gutta er her”.

Jag satte mig hastigt upp i sÀngen, harklade mig och svarade.

”Jag kommer strax, ska bara packa lite.”

NÀr jag inte hört nÄgot frÄn Trym dagen innan sÄ hade jag antagit att det inte blev nÄgon tur och stÀllt in mig pÄ sovmorgon, men nu var det alltsÄ ett helt gÀng parkguttar frÄn Oslo hÀr som förvÀntade sig att jag skulle visa dem de bÀsta linjerna pÄ ett berg jag aldrig Äkt pÄ. Ingen press liksom.

Himlen var molnfri och solen sken med varma strÄlar pÄ skidcentret nÀr jag gjorde entré i tofflor och skalklÀder. Utanför en vit husbil möttes jag av fem morgontrötta killar, alla med hoodies och sÀckiga skidbyxor. Kontrasterna var ett faktum. Vi lastade in min topptursutrustning bredvid deras parklagg och sen bar det av mot Gaustatoppen.

Dagen skulle visa sig bli grymt bra med avslappnat hÀng, filmning och riktigt bra skidÄkning. Vi hade hela berget för oss sjÀlva, och fick dessutom fri entré hela dagen till den annars kostsamma Gaustabanan. NÀr benen pÄ eftermiddagen började sÀga ifrÄn gled vi tillbaka och avslutade med varsin pizza och varm choklad, och nÀr jag sen pÄ kvÀllen stÀmplade ut och insÄg att jag fÄtt betalt hela dagen log jag bara för mig sjÀlv. Helt klart en av de bÀttre arbetsdagarna hittills!

HÀr Àr filmen som de klippte ihop frÄn dagen:

Se alla avsnitt frÄn deras tour runt bland Norges skidorter och mycket mer pÄ Afterbang.no!

PÄ vÀg mot feta lines och rÄa kickers, som jag förstÄtt att det heter.
Uppe pÄ kammen med Hardangervidda nationalpark i bakgrunden.
Det var en hel del sten eftersom att det inte kommit sÄ mycket snö Ànnu, sÄ det gÀllde att planera sitt Äk noga.
Producenten pÄ ingÄng!

Publicerat

i

,

av

Kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *