Malta, dag ett. NY KAMERA!

Då var vi, Jag, Semil, Hampus, och Lina på plats på Malta i Mellieha bay och första dagen har fortskridit fint! Som du säkert förstått på rubriken så hann jag igår få min nya kamera och så här efter dag ett är jag nöjd! Det är som vanligt lite konstigt att byta från en tillverkare till en annan men jag börjar komma underfund med det sakta men säkert!

IMG_7887

Planen är att den här kameran ska få bli min äventyrskamera och Malta resan är därför helt perfekt för att köra in den! Jag håller på att bygga ett system för att kunna klättra med den på ett säkert sätt. Den håller på att testas hårt i film och fotoläget och än så länge pallar den med! Enda missen jag gjorde var att det behövs ett SD XC klass 10 kort för att kunna skjuta i superslowmotion men jag har endast ett SD-HC klass 10. Riktigt vad skillnaden är vet jag ej men uppenbarligen är det något!

I övrigt är Malta grymt och idag kom vi faktiskt iväg och fick lite försmak på klättringen här, även om dagen huvudsakligen inkluderade flyg, bil och hitta lägenhet.

Här kommer en första snabbt ihopslängd video från dagens äventyr! Mer kommer senare! Håll till godo!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Malta, dag ett. NY KAMERA!”

  1. Profilbild för Leif Gyllenberg
    Leif Gyllenberg

    Snygg blog Emil, hoppas ni får en härlig resa! Hälsa storebror;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *