Film(er) från Urban 7 Summits

I fredags snöade det på riktigt för första gången i Stockholm och SEmil var snabb på idén att åka skidor. Jag kontrade med att varför inte göra 7 Summits? Sagt och gjort och igår (lördag) blev det av. Här kommer en kort och en längre film från det hela.

Den korta är till för dig som snabbt vill se lite vad det var vi gjorde och vilka toppar vi besteg, den längre för dig som vill se mer hur det gick till och kanske få en lite bättre förståelse om vilka vi är 🙂

Korta versionen:

Långa versionen:


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Film(er) från Urban 7 Summits”

  1. […] variant på utmaningen gjordes även i vintras, då med skidor och transport mellan topparna. Här kan du se filmerna, du kan dessutom läsa om Idas perspektiv på vinterutmaningen i hennes […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *