Planering

Mycket har hänt sedan jag sist skrev om min planering av Blå Bandet. Eller det har inte skett särskilt mycket i själva planeringen utan mer i utförandet och tankarna.

Först och främst så kommer jag inte att starta ensam utan Emil som också hänger här på frilufsarna följer med och ska anta utmaningen tillsammans med mig! Det är superkul att få någon att dela äventyret med och ger mig dessutom en extra person att planera med vilket ska bli skönt! Som det ser ut nu kommer vi att sjösätta någonstans i mitten av april (14-15 något) och försöka nå målet runt midsommar. Vi är också tvungna att ta en liten paus på en vecka i mitten på maj då Emil ska upp till Abisko på sin sista utbildningsvecka för att bli fjällledare. Det gör att jag istället kan ordna lite med fotomaranjobb och annat nödvändigt som kan behöva ordnas.

Det börjar bli dags att sätta igång med en överskådlig planering ganska snart och målet är att ses i veckan och sätta igång.  Återkommer då!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *