Två månader till start!

Två månader till start!

Dagen har spenderats i Kajaksidans butik i Nacka, och nu börjar det hända grejer på riktigt!

Efter ett både kul och givande möte kan vi glatt meddela att vi har provsuttit kajakmodellen som kommer vara en förlängning av våra kroppar i runt 70 dagar, och det är ingen mindre än ögongodiset Ulvön från Melker Kayaks. Med sina vackra inslag av FSC-certifierad bambu och sin surfskiinspirerade design tror vi att den kommer bli en fröjd att paddla! Frågan som återstår är bara om det kommer bli den större (HV) eller mindre (LV) varianten, vilket får avgöras efter provpaddling. Vi har även haft mycket intressanta diskussioner om utrustning, paddlar och paddelfilosofier!

Det ser ut att kunna bli goda och förhoppningsvis långvariga samarbeten med Kajaksidan.se och Melker Kayaks, vilket är företag som vi både gillar och tycker har bra värderingar.

Nu blickar vi framåt och satsar inom den närmsta tiden på att få all utrustning färdig. Införskaffning av kartor står också högt på listan, för att taktiskt kunna planera alla påfyllnadsstopp som behöver göras längs vägen.

Det är mindre än två månader till start, och det som länge har känts som ett abstrakt projekt börjar bli väldigt verkligt. Jag är sjukt taggad på att få komma iväg!

DSC01693

DSC01701

DSC01707


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Två månader till start!”

 1. Profilbild för Daniel

  Lycka till grabbar, kommer följa eran resa i vår/sommar.

  Tveka inte att rapportera mer om hur ni gör med förberedelserna, det tycker jag är väldigt intressant.

  /Daniel

  1. Profilbild för GEmil
   GEmil

   Tjena Daniel! Kul att höra att du ska följa oss i sommar 🙂
   Haha jag håller med om att det är väldigt intressant med förberedelserna, ska försöka bli ännu bättre på att hålla er uppdaterade om allt som händer! Kommer ett nytt inlägg på måndag tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *