Simpelt Friluftsliv

Friluftsliv kan vara att paddla Blå Bandet, åka skidor i Alperna och Klättra på Malta. Det kan också vara att gå ut med hunden. Friluftsliv behöver inte alltid innebära långa resor till extrema platser med den senaste utrustningen. Simpelt friluftsliv kräver ingen utrustning, inga flygbiljetter. Jag vill därför tipsa om två aktiviteter som passar utmärkt för dig och din hund en vanlig helgmorgon.

Hundön vid Drottningholm, Ekerö är en plats där du kan släppa din hund att springa fritt. På helger då det är fint väder är det ofta fullt med hundar som leker glatt.

21022016-Profil_1

 Kärsön ligger mellan fastlandet och Lovön i Ekerö. Här kan du promenera längst med ett elljusspår på några kilometer eller spela diskgolf och avsluta med lunch eller fika på Brostugan. På Kärsön finns dessutom utmärkt bouldering en bit in i skogen när klimatet tillåter.

14022016-DSC00337-1024x683


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *