Dag 6 – På en bädd av gåsskit

Sträcka: Lilla Kornö – Danholmen
Distans: 34 km

Idag har följande hänt:

  • Vi har fått ta vår första varmdusch, fantastiskt! Stort tack till er på Lilla Kornö som var så otroligt gästvänliga och generösa mot oss!
  • Vi har tagit vår mest effektiva lunchpaus hittills. Vi åt mjukkonserver från 24 Hour Meals, vilka vi värmde på botten av sittbrunnen under tiden vi paddlade. När de sedan var redo att ätas så kopplade vi bara ihop kajakerna och drev med vinden i ryggen österut tvärs över fjorden från Lysekil. Inte taget ur instruktionsboken direkt, men det funkade nu när det inte var några båtar ute.
  • Jag har paddlat några kilometer med öppet fikaskott, fram och tillbaka i med- och motvind eftersom Emil glömde sina solglasögon på ett litet skär. Alltså inte öppet som i att det inte var ordentligt stängt, utan som i att luckan låg på annan plats…

Nu ligger vi på en ö full av gåsbajs och utan tältplatser, men inte klagar vi över det, för vinden har mojnat och fullmånen gjorde en storartad entré vid horisonten. Det är bara dag sex på vår resa, och även om det känns som att vi varit borta betydligt längre tid så känns det inte som att vi har paddlat mer än två dagar. Märkligt det där.

DSC_0248
En ny vän som snällt lät oss hälsa på i segelbåten.
DSC_0252
Lilla Kornö var en riktig idyll, jättevackert!
DSC_0254
Blommor och grönt, frodigt gräs fanns där också.

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Dag 6 – På en bädd av gåsskit”

  1. Profilbild för Magnus Raask

    Härliga bilder! Det är kul att följa er framfart jag längtar efter att komma ut på en ny HBB tur.

    Hoppas ni håller er hela och friska så ni kommer längre än jag gjorde!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *