Dag 21 – Helt sänkt!

Sträcka: –
Distans: 0 km

De senaste dagarna har jag börjat på att känna av en liten förkylning som smugit sig på. Har därför försökt vila mycket och hålla mig varm. Dock utan resultat. Igår började jag känna mig värre och idag vaknade jag upp helt sänkt, utan någon ork för något, med en rejäl dunderförkylning. Snacka om vältajmat… Jag som inte varit sjuk på några år typ…

Dagen har därför huvudsakligen spenderats i mitt tält, sovandes/vilandes medan solen legat och bränt på utanför och vågorna slagit mot stranden. Förhoppningsvis lyckas jag med denna vilodag slå bort skiten och få förkylningen att gå över till imorgon. Men vi får se. Vi har dessutom glömt packa ned nässpray i förstahjälpenkittet vilket jag ångrar bittert idag….

Vad gäller Emil så hälsar han att han spenderat dagen med att optimera sin packning (som han gör nästan varje dag), bättrat på sin bränna och kollat på folk. Vi har nämligen tälten uppslagna på en strand vid ett bad här i Rå och kan konstatera att de redan har börjat bada här på västkusten!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *