Dag 22 – Tredje veckans varma möten

Sträcka: –
Distans: –

 

Veckans möten:

När vi en solig dag steg iland vid Ransvik för att äta glass och det var tid att kliva ur torrdräkterna så sprack Emils halsmudd i latex lite oturligt. Nere vid vattnet var det dock ett gäng dykare på väg i, och efter ha hört oss för så visade det sig att en man vid namn Carlos kunde fixa sådana missöden. När de gjort klart första dyket pratade Emil med honom, och han erbjöd sig att ta med den hem för lagning. På kvällen kunde vi sen hämta upp den hos honom, eftersom han turligt nog bodde längs vägen drygt 15 kilometer bort. Sagt och gjort, han till och med körde ut och lämnade den vid stranden eftersom vi paddlat en bit längre för att hitta tältplats.
På bara några timmar hade alltså Emil fått sin torrdräkt lagad på Kristi Himmelfärdskvällen, flera mil från närmsta stora stad, och vi behövde inte ens pausa i paddlingen.
Sannolikheten för det måste vara minimal, men med godhjärtade personer som Carlos är det uppenbarligen möjligt. Tack!

received_10209156992704365
Carlos i egen hög person!

 

I Helsingborg var det dags igen att fylla på med bland annat mat och snacks från 24 Hour Meals, och mottagaren av vårt stora tunga paket var Emils vän Mathilda. Hon var även vår guide i staden och tog oss till god mat och fantastisk glass. Till vardags jobbar hon som frilansande fotograf och fotar mycket sport, men även andra tillställningar som bröllop. Hon beskriver sig själv som en energisk sportnörd, en mycket trevlig sådan måste jag säga! Om jag som aldrig träffat henne tidigare skulle göra en beskrivning med tre ord skulle de vara: glädjefylld, öppen och ambitiös. Hon passade även på att intervjua oss till Mötet, något hon varje vecka släpper på sin hemsida och blogg mathildaahlberg.se. Vi länkar till våra intervjuer när de kommer upp, oroa er inte 🙂
Tack Mathilda för en härlig dag, på återseende!

En glädjesprutande Mathilda!
En glädjesprutande Mathilda!

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *