Dag 39 – Efter solsken kommer regn

Sträcka: Bokö – Ekö
Distans:  31 km

Idag har varit en sån där dag då vinden bestämt sig för att alltid blåsa rakt emot oss. Oavsett om vi snirklat mellan öar eller varit ute på öppna ytor har det blåst på ganska hårt, ofta från exakt det håll som vi ska mot. Trots det har vi kämpat oss framåt längs den fina kust/skärgård vi befinner oss i och sitter nu i mitt tält med regnet smattrande mot tältduken. För efter solsken kommer regn och vi har ju haft lyxen med sol samt medvind i flera dagar nu.

Idag skedde en tragisk händelse också där min snygga nötflaska lämnade mig. Det var min Klean Kanteen flaska, som idag på något vänster lyckades slingra sig ur sin befästning på däck och hoppa i sjön. Vi befann oss strax söder om Oskarshamn ute vid den sista öppna passagen innan deras vågbrytare när jag fick en våg som slog rätt över kajaken med fören först, nosen gick igenom vågen och vattnet slog mig upp till axlarna. Lite blötare fortsatte jag att paddla vidare och ca 15 minuter senare märkte jag att det såg tomt ut på däck. Flaskan var borta!

Förhoppningsvis flyter den i land och gör någon lycklig! Den personen får inte bara en skitsnygg flaska. Dessutom får den en lyxig nötmix som fint innehåll!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Dag 39 – Efter solsken kommer regn”

  1. Profilbild för Lisaaaaaaaaa
    Lisaaaaaaaaa

    RIP Klen kanters </3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *