Dag 43 – oj så många vi träffat!

Sträcka: ”Chipsholmen” – Lilla Kalvholmen
Distans: 34,5 km

Ännu en Söndag är nu kommen och vid det här laget vet ni nog vad det betyder. Det är dags för veckans möten!

DSC_1027

Micke & Jonathan träffade vi för exakt en vecka sen efter att vi hade paddlat om varandra i några dagar. De är också ute och paddlar HBB och förra söndagen lyckades vi tillslut stråla ihop och tog natt på samma ö. Det blev en trevlig kväll med en hel del whiskey, chips och andra godsaker. Vi pratade en hel del också. Det var kul att få träffa dem som också är ute på samma sorts äventyr som oss och få byta historier och lärdomar. Att de var två riktigt trevliga personer gjorde inte det hela sämre!  Om ni vill läsa mer om dem kan ni hitta deras blogg här!

DSC_0922

Dagen efter vi lämnat Micke och Jonathan ringde mor min, Jessica, och berättade att hon var i trakten på jobb och frågade om vi ville bo med henne på hotell. En fråga vi självklart inte kan tacka nej till. Det resulterade i en riktigt lyxig kväll med varmdusch och god mat. Alltid trevligt att få träffa lite familj också!

DSC_0993 (1)

Veckan gick vidare och i fredags landade vi i Västervik, en mycket fin stad, men också staden där vår partner Nordic Eko sitter. Vad passar då bättre än en liten snabbvisit? sanningen är till och med att vi några dagar innan blev inbjudna av Morgan som driver Nordic Eko att få komma och bo hos honom. Vid ca 15 landade vi i Västervik och visiten började med att vi fick följa med och hälsa på på kontoret.  Där träffade vi också Mats, Morgans kollega och tillsammans guidade de oss runt på lagret. Morgan tog sen med oss hem till hans fina hem och inkvarterade oss i varsitt rum, tog med oss ut på middag, innan vi sen hamnade hemma igen pratandes om allt mellan himmel och jord hela vägen in på vargtimmarna. Tack för allt Morgan, du är grym och vi syns igen!

DSC_1203

Ni som läste Emils inlägg från dag 40 vet att han där skrev att hans högsta önskan var att få en massage. Återigen log ödet mot honom och när vi var ute på restaurang Guldkant i Västervik så stötte vi på en kompis till Morgan som är massör. Sen kom det sig att Emil fick sin massage på lördagsmorgonen klockan åtta, hur sjukt är inte det?! Mycket välbehövligt för axeln och alla kompenserade muskler runt den var det i alla fall. Denna fantastiskt snälla person som erbjöd sin lediga tid heter Jonas och är förutom massör även fystränare och hälsocoach på sitt företag Maxprestation. Han tränar även själv för Iron Man nu i höst, så det önskar vi honom lycka till med! Tack så jättemycket Jonas!!

13329370_530205697164478_441657795473448579_o

Till sist så blev vi imorse överraskade av att det kom först en, sedan 15 kajaker runt kröken vid chipsholmen där vi spenderat natten. Det var friluftsfrämjandet Öst som hade ledarutbildning. Någon utav dem hade lite koll på oss och jag gissar på att när hon såg två Melkerkajaker ligga måste antagit att det var vi för hon ropade och frågade: Är det Emil och Emil?!

Lite smått förvånat svarade jag att ja men visst är det det! Vad trevligt att ni kommer på besök! Vi snackade lite snabbt innan de gled vidare och vi återgick till ihopplockning av nattens boning.

Det var alla mötena från veckan som varit och nästa vecka räknar vi med att ta oss upp till Stockholm! Hoppas vi får träffa några av er där och kanske till och med får lite sällskap genom vår fina skärgård nästa helg kanske?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *