Dag 44 – Alla har vi varit nybörjare

Sträcka: Lilla Kalvholmen – Hammarudden
Distans: 30 km

Efter att spenderat dagen med att försöka undvika den nordostliga motvinden så hittade vi en perfekt liten ö med många av de egenskaperna som vi listade i det senaste podcastavsnittet som väsentliga för den ultimata tältplatsen. När vi var på väg iland såg vi dock ett gäng kajaker på håll, och sällskapssjuka som vi är så paddlade vi bort för att se vad det var för gäng som var ute. Det visade sig vara en skolgrupp som var ute på en fyradagarspaddling, så vi bjöd väldigt ogenerat in oss själva och slog upp våra tält bredvid deras. Det har varit en fantastisk kväll med sol och lagom mycket vind, så vi har passat på att torka allt som blivit blött och optimera packningen i kajakerna ytterligare lite grann. Resten av kvällen har i princip varit som att återuppleva gymnasietiden igen, då vi ganska ofta var ute på turer liknande deras. Vi har badat, grillat och tittat på solnedgången, och nu ligger vi och ler åt ett gäng killar som kör musikquiz i ett av tälten. Att se andra tampas med de sakerna som vi en gång också kämpade med får mig att inse att vi ändå har kommit en bit sen dess, och att vi alla har varit nybörjare någon gång. Det är synd att inte fler kommer ut och får uppleva naturen på det här sättet, för det är helt fantastiskt.

Torkning pågår!
Torkning pågår!
Vilket litet häng, sånt uppskattar vi alltid!
Vilket litet häng, sånt uppskattar vi alltid!
Första solnedgången på länge, det har vi saknat.
Första solnedgången på länge, det har vi saknat.

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *