Dag 56 – Dagen vi bara åt

Sträcka: – (Ängskär)
Distans: –

Efter gårdagens bravader med GT och whisky väcktes vi imorse av vår granne Kurre som ropade att frukosten var serverad. Under hela natten hade vinden rivit i tältduken och fått mig att vakna till flertalet gånger, så det var med trötta ögon och stapplande steg som vi sletna tog oss de fem långa metrarna till Kurres husbil. Där satt vi och njöt av goda mackor och trevligt sällskap när det plötsligt ringde i fickan och Ida berättade att hon var vid campingen som vi slagit läger vid, och rätt som det var dök hon upp utanför husbilen med sin mor och bjöd på förmiddagsfika! Superhärligt tycker vi, sånt uppskattas verkligen!
När fikat var avklarat var det sen dags för lunch, och här på restaurangen vid Ängskärs brygga sitter jag och Emil än och äter, mest glass nu dock. Snart är det grillningsdags med Bagarns familj som är på besök!

Det blev alltså ingen paddling idag som ni nog förstått, det kändes inte lönt helt enkelt. Tanken var att göra en senare start för att vänta ut vinden lite, men eftersom den blåser fortsättningsvis ihärdigt så siktar vi på en tidig start imorgon istället, och då borde det ha mojnat en del i alla fall. Nu samlar vi krafter och förbereder oss för nästa veckas medvind, och då hoppas vi på lite sjyssta distanser!

DSC_1198 (1)
Gungning i Bagarns gunga som han placerat på campingplatsen. Att ha haft plats här i 38 år ger sina förmåner!

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *