Dag 67 – 2000 km!

Sträcka: Ulvön – Lillgrundet
Distans: 48 km
Total distans: 2013 kilometer!

Nu har vi alltså paddlat över 2000 km, eller 200 mil för er som hellre pratar mil (och inga sjömil här inte!). Det betyder att vi har paddlat en distans som är längre än hela Sverige. En distans som om du skulle sätta dig i bilen och åka från Stockholm, söderut, skulle du ta dig igenom hela Tyskland och hamna någonstans i norra Italien.

Det är helt enkelt ganska långt och jag tror att vi ska vara ganska stolta över att ha kommit såhär långt. Men än är det en bit kvar och förhoppningsvis fortsätter denna fina medvind vi haft idag att följa oss och vi får njuta hela den sista biten till Haparanda.
(uppenbarligen har jag lite idétorka idag då jag inte kommer på något mer att skriva… ni får hålla till godo!)

DSC_1784
Dagens lyxfrukost som dessutom förtärdes vid ett bord!
DSC_1382 (1)
Redan innan vi lämnade västkusten konstaterade vi att vi måste äta glass när vi kommer till Ulvön, oavsett väder. Kolla bara så nöjd Emil ser ut!
DSC_1387 (1)
Det här med fina klätterklippor är något som får oss att bli extremt sugna på att klättra! Emil gör här ett tappert försök på att bota klätterabstinensen genom en fin travers.
DSC_1807
Det är en fröjd att se vindkraftverken peka rakt mot en när kajaken glider fram längst vattnet! Medvind är något vi saknat!
DSC_1809
Här sitter jag nu, på min stol och bloggar samt äter chips. Emil fixar med något som jag inte vet vad, eller just nu pratar han i telefon faktiskt. Om vi orkar kanske vi ska podda idag också. Vi får se. Annars kommer det nästa vecka.

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *