Dag 9 – Var tog skärgården vägen?

Sträcka: Rivö – Onsala Sandö
Distans: 32 km

Idag slog vi rekord i att vara sena iväg och klockan stod på halv 2 när vi tillslut satt i kajakerna. Det är som att det blir svårare och svårare att ta sig ur sovsäcken på mornarna och jag vet inte riktigt varför. Kanske kan det bero på att det varit lite ”råare” i luften?
Vi slapp i alla fall regnet på morgonen (förmiddagen) och kunde enkelt göra oss redo samt ta oss i kajakerna med planen att försöka ta oss en ganska bra distans ändå. Målet är att kunna ta oss till Varberg på Onsdag, där vi ska hälsa på Emils morfars kusin (det är närmare än det låter brukar han lägga till, vad nu det betyder) samt plocka upp mer mat. Troligtvis kan det komma att bli en vilodag där också vilket kan vara riktigt gött. Dagen idag har annars inte varit särskilt speciell, det har blåst ganska lite och paddlingen har gått förhållandevis lätt. Det är lite tråkigt att det blir mindre och mindre öar bara ju längre söderut vi kommer. Helt plötsligt finns det snart knappt några öar kvar. Var tog skärgården vägen?

Idag, tillslut,  släpptes också Låt Östersjön Leva filmen som vi filmade vid starten av hela denna paddling.  Kul att få se sig själv framför kameran och jag tycker att den blev riktigt bra. Hoppas den kan inspirera några till att komma ut och hjälpa till att ta LÖL-skrinet längst kusten!

Här hittar ni filmen:


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *