Dag 36 – Veckans möten

Sträcka: Kristianopel – Daneholm
Distans: 44 km

Veckans möten:

I Karlshamn blev vi som tidigare nämnt hämtade och körda till den byn i Småland som jag spenderat mycket tid i under min uppväxt. Det är som ett andra hem för mig, och det är alltid härligt att få komma dit. Att vara där innebär också att få träffa mina kusiner och deras familj, och även om det bara blev en snabb visit den här gången så var det lika trevligt! Vi hade en kul kväll med god mat och dryck, och vi fick sedan sova i sköna sängar hos mormor och morfar. Jag blir alltid så väl omhändertagen när jag är på besök, och inget undantag nu heller trots att vi var dubbelt så många Emils. Tack så jättemycket för all hjälp och mat, jag ser fram emot nästa gång!

(Självklart kom jag inte ihåg att ta några bilder, nackdelen med att känna sig som hemma antar jag)

 

Jonas från Karlskrona Kajak kom och mötte upp oss på vattnet en liten bit från hans hus på Sturkö och visade oss sedan vägen till vart vi skulle spendera natten. I det fint belägna huset blev vi efter varsin varmdusch bjudna på grillat och öl, och under kvällen fick vi äntligen snacka lite kajaker. Vi fick vår egen lilla stuga att sova i, och på morgonen paddlade Jonas med oss en bit på vägen i det täta diset. Tack till Jonas med familj för gästvänligheten och en trevlig kväll, det uppskattades mycket!

 

DSC_0962
Jonas i egen hög person!
DSC_0952
Jonas på väg ut från den fina tomten på Sturkö.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Dag 36 – Veckans möten”

  1. Profilbild för Ivan Hedlund

    Bra jobbat 2xEmil! Efter den lilla kanalen vid Drag så har ni riktigt fin paddling hela vägen till Norrland. Passa på att njuta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *