Dag 48 – Fläng och syskonhäng

Sträcka: –
Distans: –

Efter att igår kväll skjutsats över till fastlandet med båt så fick jag vakna upp i min gamla säng i huset jag är uppvuxen i. Att komma hem kändes konstigt på sätt och vis, men samtidigt väldigt naturligt. Även om jag varit borta ett tag nu så är det ju ganska kort tid relativt sett, och inte så mycket hinner förändras på en och en halv månad.

Vilodagen i Stockholm blev i alla fall betydligt mer intensiv än jag hade räknat med, och fram till eftermiddagen flängde jag runt inne i stan med en av mina systrar och träffade lite släkt och vänner. Vi tog oss sedan ut till Vallentuna för att gå på en studentmottagning som jag så passande tajmat in, och det blev väldigt trevligt med många ansikten som jag inte sett på länge samt en hel del god mat, efterrätt och whisky. Jag fick dessutom spendera mycket tid med min familj, och det är alltid otroligt kul att få hänga med mina sisters. En fullspäckad men bra dag helt enkelt!

IMG_4895
Syskonlöv. Kände jag mig obekväm i kostym? Lite grann, men det är ju kul att få klä upp sig!

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *