Dag 49 – Till vardagen och tillbaka

Sträcka: Kvarnholmen – Långgarnsholmen
Distans: 13 km

Igår var det som sagt vilodag och Emil var inne på fastlandet. Själv var jag kvar på landet och fixade och trixade med saker, jobbade lite med Fotomaran och skötte annat vardagligt som behövde göras. Det är intressant hur otroligt fort det gick att mer eller mindre glömma vår paddling och känna sig som hemma igen. Är det inte lite underligt att det på mindre än en dag kan ställas om och kännas som vilken annan dag som helst på landet, när vi egentligen varit ute och paddlat i närmare 50 dagar samt har en ganska lång bit kvar.

Det roliga är att när vi väl kom iväg igen nu i eftermiddag tog det 10 minuter, sen var vi tillbaka i hbb-känslan igen. Lite som att vi tog ett snabbt depåstopp i vardagen för att sen bege oss iväg igen. För nu ska vi uppåt, hela vägen till Finland. Och äventyret fortsätter.

DSC_1120 (1)
En av sakerna du kan lära dig av att spendera 50 dagar med en kajak är bland annat att stå upp i den. Nästa steg är att stå upp och kissa…
DSC_1129 (1)
I och med depåstoppet fanns också möjlighet att lämna lite grejer och plocka upp lite annat. Själv bytte jag ut torrdräkten och våtskorna mot mina kära foppatofflor. De må vara fula men gud vad de är praktiska!

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Dag 49 – Till vardagen och tillbaka”

  1. Profilbild för Roland o RoseMarie
    Roland o RoseMarie

    Spännande att följa er långa trip, hur ser schemat ut nu framåt, går ni inomskärs, Väddö kanal?
    Vi finns på Väddö under helgen, hör gärna av er! Alexandras föräldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *