Tung snö och iskaffe

Vinden friskade i ordentligt när jag skulle sälja in toppturskonceptet till Fabian, och jag kan väl inte påstå att han fick optimala förhållanden på sin premiärtur. 20 m/s och snödrev rakt i ansiktet gjorde att vi inte tog oss speciellt högt upp på Gaustatoppen, och på vägen ner snodde den tunga, djupa lössnön dessutom en av hans skidor. Som tur var lyckades vi gräva fram den till slut, och vi kunde glatt fortsätta ner i den djupa snön. Vi hann i alla fall med bra fikapauser, skönt häng och plåtning av ny profilbild!

Gött med fika!
Fabian posar som bara den!
Ju längre upp vi kom desto mer blåste det, så vi var tvungna att vända på drygt 1400 meters höjd. Spåren hade i alla fall drevat igen på vägen ner!
20 minuter senare var skidan återfunnen och Fabian superglad, för vid det laget kändes det som en bonus att få åka ner!

Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *