Jakten på den #BästaTältplatsen

När det nya året närmade sig började jag fundera på vad för nya åtaganden jag skulle ta mig an. Något jag visste att jag ville var att försöka ta mig ut mer på egen hand. Oftast blir det annars att jag kommer ut i samband med jobb och oavsett hur kul det är att lära ut behöver en få komma ut och göra saker för sig själv ibland också!

Därför drog jag i Januari igång projektet jag valt att kalla, ”Jakten på den #BästaTältplatsen”.

Tanken är att jag ska försöka tälta minst en natt i veckan och i samband med detta även försöka upptäcka lite nya platser där jag kanske tidigare inte varit. En förhoppning är också att du som läser och följer oss frilufsare kommer med tips på dina bästa tältplatser, eller kanske till och följer med mig ut och visar mig någon av dem. Det är ju alltid trevligt med sällskap framför lägerelden menar jag 🙂

Nu är vi inne i Mars och de första åtta veckorna av tältande har bjudit på allt från snöstorm till riktigt härliga kvällar framför en eld med en bok i handen.

Vi får se vad året kommer att bjuda på framöver, men något som är klart är att jag kommer att effektivisera och perfektionisera min utrustning för enklare tältningar. Tex håller jag just nu på att ser över hur jag kan minska andelen skräp jag skapar ute. Men mer om sånt får ni läsa i mitt nästa inlägg som kommer i början av april.

Tills dess kan ni följa tältnätterna på vår Instagram @frilufsarna.se!

Rockstastugan
Paradiset
Ängsjö
Vägen till tyresta
Tyresta, vindskyddet vid långsjön

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *